Staas & Bergmans is een tandheelkundige groepspraktijk met drie vestigingen in ‘s-Hertogenbosch en Rosmalen en is zowel reguliere als verwijspraktijk.

Specialisaties: esthetische tandheelkunde, parodontologie, prothetiek, implantologie, endodontologie, angstbegeleiding, frenulotomie en kindertandheelkunde.

In een gemoedelijke sfeer wordt voor een zo breed mogelijke groep patiënten kwalitatief hoogstaande tandheelkunde uitgeoefend. Het team is stimulerend en onderling ondersteunend.

Tijdelijk (of eventueel een vaste aanstelling) zijn wij op zoek zijn naar een:

MONDHYGIËNIST(E) 

Omschrijving:

Voor onze groepspraktijk in ‘s-Hertogenbosch zoeken we een gedreven mondhygiëniste die voor 3-4 dagen die zijn/haar bijdrage wil leveren aan kwalitatief hoogstaande tandheelkundige zorg in een prettige omgeving.

De werkzaamheden bestaan uit initiële behandelingen, recalls en nazorg conform het paro protocol in samenwerking met de parodontoloog collega mondhygiënisten en paro/preventieassistenten. Het betreft een dienstverband met goede arbeidsvoorwaarden. Kijk eens op onze website voor meer informatie www.zorgvooruwmond.nl en neem direct contact op als je geïnteresseerd bent.

Wij vragen:

* -Een afgeronde opleiding mondzorgkunde

* flexibiliteit

* goede communicatieve vaardigheden

* bij voorkeur twee referenties (van stage of dienstbetrekking)

Wij bieden:

Een moderne werkomgeving,  goede ontwikkelmogelijkheden en een gezellig, collegiaal team met aandacht voor elkaar. Salariëring en arbeidsvoorwaardenregeling volgens NVM

NB; Op ZZP basis uitgekeerd worden is voor de tijdelijk waarneming mogelijk.

Geïnteresseerd?

Reacties voorzien van CV en motivatiebrief kunnen verzonden worden naar:

E-mail: p.van.den.boom@zorgvooruwmond.nl

Adres: Schubertsingel 32,  5216 XA,  ‘s-Hertogenbosch

Website: www.zorgvooruwmond.nl

Telefoon: 073-6133433

Voor vragen over de functie kunt u op werkdagen telefonisch contact opnemen met Pascale van den Boom, personeelsmanager  073-6133433