kwaliteit

Het KRT is het onafhankelijke, openbare kwaliteitsregister van praktiserende tandartsen in Nederland. Het KRT is een keurmerk. Dus bent u op zoek naar een tandarts die aan kwaliteitsbevordering doet? Kies dan voor een tandarts die staat ingeschreven in het KRT. Want dan kiest u voor een tandarts die zijn vakkennis bijhoudt. Die de gedragsregels respecteert en de praktijkrichtlijnen naleeft. Die aandacht heeft voor zijn patiënten en open staat voor vragen en feedback. En die ook als het gaat om de Nederlandse taal adequaat communiceert. De tandartsen die bij Staas&Bergmans werkzaam zijn, zijn allen ingeschreven in het KRT register.

 

Stichting HKZ (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector) staat voor duurzame kwaliteitsverbetering in de zorg: onafhankelijk en betrouwbaar. Staas&Bergmans hanteert de HKZ normen in de praktijk. De normen zijn vastgelegd in ons kwaliteitssysteem.

 

Staas & Bergmans is aangesloten bij de NVOI en bij BIN, deze beide organisaties bewaken de kwaliteit van implantologische praktijkvoering.

log nvoi2